Timp Liber

„Colindăm până la Cluj!” Călătorii din tren, încântați cu colinde pe ruta Oradea-Cluj. VIDEO

Călătorii CFR au fost încântați de niște colindători pe tren, în timp ce se deplasau pe ruta Oradea - Cluj-Napoca. Muzicienii au colindat și la retur.

Colindători îmbrăcați în haine tradiționale, pe trenul Oradea - Cluj-Napoca / Foto: captură ecran - Facebook - Ansamblul Codrenii Bihorului Colindători îmbrăcați în haine tradiționale, pe trenul Oradea - Cluj-Napoca / Foto: captură ecran - Facebook - Ansamblul Codrenii Bihorului

 

 


Câțiva muzicieni din Bihor i-au încântat cu colinde pe călătorii CFR, care se deplasau cu trenul de la Oradea la Cluj-Napoca.

Aceștia fac parte din Ansamblul Codrenii Bihorului, care promovează un proiect ce își propune să aducă tradiția, cultura și voia bună în trenurile de călători.


„Colindăm până la Cluj! Acum, pe ruta Oradea Cluj-Napoca și retur, Ansamblul Codrenii Bihorului este alături de Primăria Comunei Roșia, Asociația Orizont Verde și InterRegional Călători, într-un proiect care își propune să aducă tradiția, cultura și voia bună în trenurile de călători. Călătorește cu stil!”, scrie într-o postare pe pagina de Facebook a ansamblului.

CITEȘTE ȘI:

22 septembrie, Ziua mondială fără mașini. Concert surpriză într-un autobuz din Cluj-Napoca. VIDEO LIVE

Zeci de clujeni s-au strâns la Târgul de Crăciun din cartierul Iris. Concert de colinde și voie bună. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter