Timp Liber

Zeci de clujeni s-au strâns la Târgul de Crăciun din cartierul Iris. Concert de colinde și voie bună. VIDEO

Zeci de clujeni s-au strâns, marți, în cartierul Iris, unde s-a deschis „mini Târgul de Crăciun”.

Zeci de clujeni s-au strâns, marți, în cartierul Iris, unde s-a deschis „mini Târgul de Crăciun”/ FOTO: captură ecran video Emil Boc/Facebook Zeci de clujeni s-au strâns, marți, în cartierul Iris, unde s-a deschis „mini Târgul de Crăciun”/ FOTO: captură ecran video Emil Boc/Facebook

 

 


De Moș Nicolae, locuitorii din Iris au primit în dar un mini Târg de Crăciun.

  


Mini târgul de sărbători vine cu tot „pachetul” pentru a transforma Piața Karl Liebknecht în cel mai feeric loc din cartier: scenă, spectacole de colinde, balet și alte momente artistice, meșteri populari cu obiecte lucrate manual și cu bunătăți, căsuțe de lemn cu turtă dulce și ciocolată caldă, brad împodobit și luminițe. 

Zeci de clujeni s-au strâns marți în Piața Karl Liebknecht pentru concertul de colinde.


Mini târgul de sărbători va avea loc între 6 și 11 decembrie, în intervalul orar 16:00 - 21:30. Programul la scenă începe la ora 18:00, în fiecare zi. Intrarea este liberă.

Târgul de Crăciun din cartierul Iris, un nou pas pentru „comunitățile din cartiere”

Acest proiect pilot reprezintă un nou pas pentru organizarea de evenimente cu impact pentru comunitățile din cartierele clujene, mai susține edilul.


După spectacolul de operă „My Fair Lady” - organizat în cadrul Zilelor Clujului în aceeași locație și primit foarte bine de locuitorii din Iris - și proiectul „Străzi deschise”, Primăria testează prin acest târg de Crăciun un concept care ulterior să poată fi dezvoltat și replicat și în celelalte zone ale orașului.

„Mini târgul de Crăciun” este organizat de Primăria Cluj-Napoca și implementat cu sprijinul Scena Urbană și Federația Tinerilor din Cluj prin proiectul AGORA, programul Interreg, co-finanțat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI). 

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Floreștiul „a îmbrăcat” haine de sărbătoare. Cum arată Târgul de Crăciun din cea mai mare comună a țării?

„Mini târg de Crăciun” în cartierul Iris!

abonare newsletter