Timp Liber

Unde te poți bucura de zăpadă în acest weekend? Zonele din Cluj în care a nins abundent. FOTO/VIDEO

Iarna a venit în județul Cluj încă de la mijlocul lunii noiembrie. Vezi în ce zone a nins abundent și poți să te bucuri de zăpadă în weekend.

Locații din Cluj în care a nins în ultima săptămână / Foto: Facebook Locații din Cluj în care a nins în ultima săptămână / Foto: Facebook

 

 


Primele ninsori din acest sezon rece, în județul Cluj, au apărut încă din luna noiembrie și i-au bucurat pe mulți localnici de la sate, care au putut chiar să meargă la săniuș deja.

 


Prima zi de săniuș a avut loc săptămâna trecută, la Băișoara, unde a nins puternic, iar stratul de zăpadă s-a menținut. Un părinte a fost surprins cu copilul la săniuș, iar imaginile au ajuns pe internet.

Prima zi la săniuș. A nins la Băișoara / FOTO: Captură ecran

Și alte imagini din stațiune au fost publicate de Centrul Turistic Băișoara, în care se pot observa niște peisaje de basm. Meleagurile și brazii sunt acoperiți de o plapumă albă.


Fotografii spectaculoase au fost publicate și cu zăpada de la Mărișel, unde iarna a venit în toată regula. Ninsoarea nu a fost deloc timidă, ba chiar a invadat Mărișelul.

Și la Vlădeasa găsim zăpadă ca-n povești, la cota 1.400, la munte, unde s-au creat peisaje de iarnă incredibile. 


Zăpadă „ca în povești” la Vlădeasa, cota 1.400. FOTO 1: Salvamont Vlădeasa; FOTO 2: Captură ecran

Zăpada s-a așternut și la Beliș:

Dar nici în Călățele nu a lipsit ninsoarea:


Prima zăpadă în Călățele / Foto: Facebook - Casa Olivia

Însă a nins și mai aproape de Cluj-Napoca. Pe Dealul Feleacului a nins puternic zilele trecute, iar șoferii trebuiau să fie și mai precauți decât de obicei fiindcă vremea le îngreuna drumul.

A nins în Feleacu / Foto: Facebook

Zăpada a apărut și în Făget, unde a nins pe 21 noiembrie. Un șofer a filmat zona îmbrăcată în straie de iarnă, în timp ce conducea prin Făget.

CITEȘTE ȘI:

Prima zăpadă „a făcut prăpăd” în România. Pană de curent la Borsec, trafic îngreunat în Maramureș

A NINS pe Transfăgărășan! Iarna își intră în drepturi. Peisaj feeric, surprins la cota 2.000. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter