Timp Liber

Cel mai toxic aliment, consumat mult de români. Conține substanțe interzise și cauzează INFARCTUL

Cel mai toxic aliment, pe care românii îl consumau des. Poate să provoace numeroase probleme grave de sănătate, inclusiv infarctul.

Cel mai toxic aliment, consumat mult de români - margarina / Foto: pixabay.com Cel mai toxic aliment, consumat mult de români - margarina / Foto: pixabay.com

 

 


Acest aliment este extrem de toxic și conține substanțe interzise. Este vorba despre margarină, produs care era foarte des consumat de români și care a fost interzis de pe piața din România și alte țări.

 


Producătorii au fost obligați să elimine acizii grași din conținutul acestui aliment, care îl fac foarte nociv pentru organism.

Multe studii arată că acesta ne poate provoca probleme serioase de sănătate. Cel mai toxic aliment de pe piață, margarina, din cauza grăsimilor trans și uleiurilor vegetale procesate pe care le are în conținut, foarte dăunătoare pentru organismul nostru, poate cauza probleme serioase de sănătate.


Margarina, cel mai toxic aliment. Poate cauza infarctul

Cal mai toxic aliment. Potrivit specialiștilor, margarina crește riscul atacului de cord (infarct) și scade sistemul imunitar, iar în cazul persoanelor cu diabet, acest aliment nociv poate dezvolta rezistența la insulină.

Margarina are efecte extrem de negative și asupra ficatului, pe care îl solicită prea mult ca să mai poată să metabolizeze grăsimile.


Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege privind limitarea acizilor grași trans din produsele destinate consumului uman, iar printre acestea se află și margarina, cel mai toxic aliment dintre ele. 
Astfel, autoritățile au decis ca margarina în forma ei inițială să fie interzisă din aprilie 2021. Totodată, producătorii sunt obligați să reducă acele substanțe interzise.

CITEȘTE ȘI:

Băutura TOXICĂ pe care mulți români o beau zilnic. Poate provoca probleme cu inima și crește riscul diabetului zaharat

Alimentul care îți DISTRUGE ficatul și are efecte nocive asupra organismului. E mai toxic decât alcoolul

Planta TOXICĂ ce provoacă boli grave de rinichi. Cauzează avortul și favorizează apariția cancerului

Ultimele Stiri
abonare newsletter