Timp Liber

Băutura alcoolică benefică pentru digestie. Previne accidentul vascular și conține 56 de ierburi

O băutură alcoolică este cel mai popular digestiv care are numeroase beneficii pentru organismul nostru. Aceasta conține 56 de ierburi și este de mare ajutor când este consumată moderat.

Băutura alcoolică bună pentru sistemul digestiv / Foto: pixabay.com Băutura alcoolică bună pentru sistemul digestiv / Foto: pixabay.com

 

 


Cea mai bună băutură alcoolică pentru sistemul digestiv este jagermeisterul, fiind și cel mai popular digestiv din lume.

 


Această băutură conține 56 de ierburi aromatice și condimente, între care se numără și cojile de portocală, semințele de mac, ghimbirul și multe altele, scrie sfatulmedicului.ro.

Cel mai popular digestiv - o băutură alcoolică

Conform sursei citate, băutura alcoolică jagermeister poate să fie foarte benefică pentru sistemul digestiv, dacă este consumată în cantități moderate.


Această băutură alcoolică este preparată în felul următor: ingredientele sale sunt pisate și infuzate în apă și alcool pentru câteva zile, după care conținutul este filtrat și lăsat la maturat în butoaie de lemn de stejar. Se lasă așa pentru un an de zile.

Ulterior, lichiorul este filtrat și amestecat cu alcool, zahăr și caramel. Totodată, un shot pe zi din această băutură poate să ajute la controlarea nivelului de zahăr din sânge, dar nu trebuie să exagerați!


CITEȘTE ȘI:

Condimentul care elimină pietrele de la rinichi. Previne cancerul și stimulează digestia

 


Fructul care te ajută să pierzi din kilogramele în plus. Tratează ulcerul și combate anemia

 

Băutura alcoolică. Ajută la prevenirea accidentului vascular cerebral

Potrivit unei alte surse, alegesanatos.ro, această băutură alcoolică poate să ajute la prevenirea riscului de accident vascular cerebral.

Specialiștii au descoperit că jagermeisterul sau alte băuturi alcoolice similare pot să reducă în mod considerabil riscul de a face un accident vascular cerebral, dacă se consumă cantități mici.

Mai exact, consumul moderat de alcool poate să prevină îngustarea arterelor din creier, lucru care duce la accidente vasculare cerebrale. Chiar dacă studiile nu sunt încă finalizate, rezultatele de până acum sunt promițătoare.

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică care previne infarctul. Tratează insomnia și scade colesterolul

Băutura alcoolică care reduce riscul mortalității. Previne atacurile de cord și cancerul

Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Ajută la sănătatea inimii și scade riscul de diabet

abonare newsletter