Economie

Vitrina Advertising, singura agenție din Cluj și din afara Bucureștiului în top 20 de agenții de publicitate din România

Vitrina Advertising pune și în acest an Clujul pe harta celor mai puternice agenții de publicitate din România, fiind singura din afara Bucureștiului în top 20, realizat de Forbes. Compania, care ocupă locul 17 după cifra de afaceri și locul 7 după profitul înregistrat în 2016, aniversează în acest an 25 de ani de activitate neîntreruptă pe piața românească de advertising.


Actualitate

Tinerii din Cluj, provocați să-și testeze cunoștințele de cultură generală

Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Vitrina Advertising, au lansat un proiect inedit cu perspectiva de a deveni cea mai mare competiție de cultură generală din România: Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni – CuGeT.


Economie

Vitrina Advertising a intrat în reţeaua mondială AMIN

Agenția de publicitate clujeană Vitrina Advertising a devenit recent membră a reţelei globale de agenţii publicitare independente AMIN - Advertising and Marketing International Network, fiind prima dată când din această structură face parte şi o agenţie românească.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners