Economie

Vitrina Advertising a intrat în reţeaua mondială AMIN

Agenția de publicitate clujeană Vitrina Advertising a devenit recent membră a reţelei globale de agenţii publicitare independente AMIN - Advertising and Marketing International Network, fiind prima dată când din această structură face parte şi o agenţie românească.

Mihaela Rus, director general Vitrina Advertising Mihaela Rus, director general Vitrina Advertising

Vitrina a fost selectată membru al AMIN ca urmare a experienţei de peste 21 de ani ca agenţie de publicitate full service, a prestigiului naţional în domeniu şi a standardelor calitative în serviciile oferite.

„Această afiliere ne creează deschidere la nivel global şi ne permite să le oferim actualilor noştri clienţi posibilitatea de a se promova oriunde doresc pe glob. De asemenea, apartenenţa la AMIN ne dă posibilitatea de a lucra cu clienţi internaţionali care doresc să intre pe piaţa românească. AMIN va însemna infuzie de know-how prin acces la cercetare şi metode noi de promovare”, a declarat Mihaela Rus, director general Vitrina Advertising.


Alăturarea Vitrina Advertising la AMIN a fost încheiată la Budapesta, printr-un acord de parteneriat între Mihaela Rus şi doi reprezentanţi ai reţelei: Gergely Erdos (Ungaria) – vicepreşedinte AMIN şi René van Gameren (Olanda) – secretar general AMIN.

Ultimele Stiri
abonare newsletter