Politică

Și-a pierdut PNL Cluj influența la nivel central? Alin Tișe: „Dacă PSD va da bani Clujului, va rămâne în istorie. Dacă nu, să meargă acasă să crească oi”

De la stânga la dreapta. Lucian Bode, Emil Boc, Nicole Ciucă, Daniel Buda și Alin Tișe. Sursă foto Facebook Maria Forna
„Dacă PSD va da bani Clujului, va rămâne în istoria orașului. Dacă nu, să meargă acasă să crească oi”, este de părere președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe (PNL) cu referire la finanțarea Spitalului Pediatric Monobloc sau a Institutului de Transplant Multiorgan, proiecte care nu au fost incluse în PNRR.

Politică

Atac la miniștrii PNL de la Cluj. Alin Tișe: „În ministere sunt mulți proști și incompetenți, Ciucă va fi trădat când nu va mai fi premier”

Sursă foto Facebook Alin Tișe
„Sunt foarte mulți proști prin ministere, inclusiv miniștri, secretarii de stat sunt incompetenți, iar Nicolae Ciucă va fi trădat când nu va mai fi premier”, este de părere Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. Acesta consideră un eșec faptul că proiectele Clujului, Spitalul Monobloc Pediatric și Centrul de Multiorgan de Transplant, nu primesc finanțare din PNRR.

Administrație

Tișe confirmă: „Nu toate proiectele Clujului vor fi finanțate prin PNRR”. Județul, dispus să se împrumute pentru Spitalul de Copii și Centrul de Transplant.

Așa va arăta Centrul de Transplant Multiorgan de la Cluj. FOTO CJ Cluj
Monitorul de Cluj a anunțat în exclusivitate că România a pierdut 2,1 miliarde de euro din PNRR și nu toate proiectele depuse vor primi bani. Alin Tișe, președintele Consiliului Județean, spune că în cazul în care Spitalul Pediatric Monobloc și Centrul de Transplant Multiorgan nu vor fi finanțate din Planul Național de Redresare și Reziliență, va lua bani împrumut pentru construirea lor. Ambele proiecte se ridică la 500 de milioane de euro!

Economie

EXCLUSIV. Loteria proiectelor PNRR. România trebuie să „taie” 2,1 MILIARDE de euro din propunerile de finanțare. Nu toate proiectele depuse vor primi bani.

Multe dintre proiectele propuse spre finanțare prin PNRR vor rămâne maculatură. România trebuie să „taie” 2,1 mld. € și domeniile afectate vor fi cele mai dureroase pentru cetățeni: apă-canal, transporturi și sănătate. Sursă foto depositphotos.com
România a pierdut 2,1 miliarde de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) confirmă, oficial, într-un răspuns pentru monitorulcj.ro că nu toate proiectele propuse vor primi finanțare prin PNRR. Care va fi soarta metroului, trenului metropolitan, Spitalului Pediatric Monobloc sau Centrului Integrat de Transplant?


Administrație

Amețitor. Peste 406 milioane de euro va costa viitorul Spital Pediatric din Borhanci

Peste 406 milioane de euro ar urma să coste ridicarea Spitalului Pediatric Monobloc situat în Borhanci. Consiliul Județean Cluj pune pe masa consilierilor proiectul privind indicatorii tehnico-economici pentru această investiție. Banii pentru ridicarea spitalului ar urma să vină din bugetul Consiliului Judeţean Cluj pe anii 2022-2026 și din fonduri europene.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners