Actualitate

Șeful poliției clujene care a umilit un agent în trafic a fost pentru a DOUA oară pus la dispoziție. PROCURORII se mișcă cu viteza melcului

Comisarul șef de poliție Cristian Pintea care în 2011 a umilit un agent de poliție care a avut curajul să îl oprească în trafic, pentru că nu a acordat prioritate unor pietoni, a fost pus la dispoziție în data de 6 iulie 2015. Informația a fost confirmată, oficial, de către IPJ Cluj, instituție care susține că lui Pintea i-a fost retras avizul de acces la informații secrete, celebrul certificat ORNISS, drept pentru care nu mai poate ocupa funcția de șef al Serviciului Arme și Explozibili.Actualitate

Comisarul Pintea, în concediu de odihnă. Ce funcţie va avea în IPJ Cluj?

Adjunctul şefului Poliţiei clujene, care a fost pus la dispoziţia superiorilor după un scandal cu un agent de circulaţie, se află în concediu până la începutul lunii noiembrie. Tudor Grindean, şeful IPJ Cluj, spune că acesta nu a fost demis din poliţie şi a negat că acesta va fi numit la conducerea Poliţiei Dej.

Actualitate

Noul şef al IPJ Cluj, Tudor Grindean: De când am venit am avut aproape în fiecare zi controale de la IGPR şi Minister

Noul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, Tudor Grindean, a declarat, joi, că de când a fost numit la conducerea Poliţiei Cluj a avut controale zilnice atât de la IGPR, cât şi de la Ministerul Administraţiei şi Internelor. „Suntem într-o perioadă de evaluare a situaţiei”, recunoaşte Grindean.

Actualitate

Adjunctul şefului IPJ Cluj Cristian Pintea, eliberat din funcţie

Adjunctul şefului IPJ Cluj Cristian Pintea, amendat în trafic de un subaltern, Sergiu Todea, care ulterior a demisionat din Poliţie susţinând că a fost umilit de acesta, a fost eliberat vineri din funcţie, după ce Corpul de control al premierului a confirmat că Todea a fost nedreptăţit.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners