Actualitate

Rampele temporare de gunoi construite de RADP Cluj răsar ca ciupercile după ploaie

Gunoaiele clujenilor sunt depozitate la așa zisele rampe temporare construite de RADP Cluj (unde de 4 ani se depozitează deșeuri), rampe care tind să devină permanente. Instituţia a primit deja undă verde de la Agenţia pentru Protecţia Mediului pentru construirea celei de-a cincea platforme pe lângă cele patru existente deja. Reamintim că la Pata Rât trebuia să fie o singură rampă funcţională pentru doar câteva luni.

Actualitate

Tarife de 3 ori mai mari la gunoi. De 8 ani, se așteaptă finalizarea Centrului de Deșeuri

Din cauză că faimoasa investiție a Consiliului Județean, Centrul de Deșeuri, nu este gata de aproape un deceniu, clujenii sunt cei care plătesc pentru incompetența autorităților. RADP Cluj a cerut și a obținut tarife de trei ori mai mari pentru stocarea gunoaiele la așa zisele rampe temporare (unde de 4 ani se depozitează deșeuri), rampe care tind să devină permanente.

Actualitate

Clujenii vor primi saci personalizaţi cu cod de bare pentru aruncarea gunoiului. Peste 650 de rampe clandestine, descoperite de poliţişti

Clujenii nu vor mai putea arunca gunoiul după cum îi taie capul, urmând să primească saci personalizaţi cu cod de bare. “Numai cei care care vor fi arondaţi acelui punct gospodăresc vor putea depune deşeurile acolo”, promite city-managerul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Şurubaru. Poliţiştii locali au descoperit, anul trecut, peste 650 de rampe clandestine pe tot teritoriul oraşului.

abonare newsletter
banners