Actualitate

După 8 ani de jaf din banul public, DNA clasează dosarul Răchițele-Ic Ponor?

Un fost președinte de Consiliu Județean susține că procurorii DNA au clasat dosarul în ceea ce privește drumul turistic Răchițele-Ic Ponor. 8 ani le-au trebuit autorităţilor judeţene şi constructorilor să asfalteze un drum de 20 de kilometri. O poveste despre lucrări date pe prietenii şi care pun în pericol siguranţa traficului rutier, despre licitaţii cu cântec, bani decontaţi pe lucrări imaginare, și prejudicii imense.

Actualitate

Proiectele derulate de CJ Cluj au însumat PREJUDICII DE PESTE 33 DE MILIOANE DE EURO!!!, aproape un sfert din bugetul județului, dar NIMENI NU ESTE TRAS LA RĂSPUNDERE!

Monitorul de Cluj a centralizat prejudiciile înregistrate de-a lungul vremii la cele mai importante investiții derulate de Consiliul Județean. Nici regiile și societățile aflate în subordinea forului județean nu au fost uitate, aducându-și și ele contribuția la prejudicierea bugetului Clujului.


Actualitate

Drumul turistic Răchiţele-Ic-Ponor, gata de inaugurare. 8 ani de zile de jaf din banul public

Ceea ce trebuia să fie o lucrare de un an şi jumătate, s-a transformat într-o telenovelă care s-a întins pe 8 ani de zile. Drumul turistic Răchiţele-Ic-Ponor este gata de inaugurare. 8 ani de zile le-au trebuit autorităţilor judeţene şi constructorilor să asfalteze 20 de kilometri de drum. O poveste despre lucrări date pe prietenii şi care pun în pericol siguranţa traficului rutier, despre licitaţii cu cântec, bani decontaţi pe lucrări imaginare, prejudicii imense pe care nimeni nu este interesat să le recupereze. Nici măcar DNA-ul!

Actualitate

Judeţ pe datorie: Mai mult de jumătate din proiectele Consiliului Judeţean Cluj suportă corecţii şi afectează bugetul. De ce nu e nimeni tras la răspundere?

Judeţul Cluj este fruntaş la proiecte finanţate din fonduri nerambursabile dar este şi judeţul căruia finanţatorii i-au cerut mulţi bani înapoi, sesizând nereguli în cheltuirea lor. În cazul în care Comisia Europeană a refuzat plata unei părţi din proiect, cheltuiala a rămas în sarcina bugetului.


Actualitate

Răchiţele-Ic Ponor, tot mai aproape de inaugurare

Societatea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj (DPJ), constructorul drumului turistic Răchiţele-Ic Ponor, a făcut astăzi recepţia drumului. “Acolo (n.red. la Răchiţele-Ic Ponor) sunt două contracte. Noi ne-am terminat partea de drum. Astăzi am recepţionat lucrările la drum. Nu este vorba despre recepţia finală a întregului proiect”, a ţinut să menţioneze Călin Platon, director general DPJ Cluj.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners