Actualitate

Oameni de afaceri din Cluj cu telefoanele ascultate

În ultimele zile, zeci de clujeni au primit acasă scrisori oficiale, cu antetul DIICOT sau DNA, prin care sunt anunțați că au fost ascultați și filați de SRI, în diferite dosare penale, cu mandat de la judecător. Deși termenul obligatoriu este de zece zile, oamenii au fost informați după patru ani.

Actualitate

Lacrimi şi durere la înmormântarea omului de afaceri Vasile Leordean. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum - VIDEO

Sute de oameni şi-au lut joi rămas bun de la Vasile Leordean. Foaierul Casei Universitarilor s-a dovedit a fi neîncăpător pentru cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu unuia dintre cei mai iubiţi şi respectaţi membri ai comunităţii de afaceri din Cluj-Napoca, unul dintre oamenii care au marcat puternic dezvoltarea industriei textile din Transilvania. Oameni de afaceri, profesori universitari, rude, prieteni, autorităţi locale şi judeţene s-au aflat printre persoanele prezente la înmormântare. Sluba a fost ţinută de un sobor de şase preoţi în frunte cu ÎPS Andrei Andreicuţ. Cu greu, cei prezenţi şi-au putut stăpâni lacrimile.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners