Sănătate

Întâlnire emoționantă. Părinții copiilor născuți prematur, mulțumiri pentru medicii de la SCJU Cluj: „Ați fost lângă noi zi și noapte! Ei, copiii, sunt dovada vie că se poate!” FOTO/VIDEO

Întâlnire emoționantă a medicilor cu familiile copiilor născuți prematur, la SCJU Cluj / Foto: monitorulcj.ro
Medicii și personalul de la Neonatologie I din Cluj-Napoca s-au întâlnit cu familiile copiilor născuți prematur. În cadrul evenimentului, părinții și-au arătat recunoștința pentru eforturile supraomenești pe care cadrele medicale le-au depus pentru a le salva micuții, dar am putut și să vedem cum este organizată o secție în care bebelușii se zbat pentru viețile lor.

Actualitate

Muzica în autobuze: contre între călători, şoferi şi conducerea CTP

Dacă pe unii muzica din autobuzele publice îi încântă, pe alţii îi enervează. Unii şoferi din cadrul Companiei de Transport Public Cluj aleg să asculte, fără să le pese prea mult, muzica posturilor de radio sau diverse slujbe religioase înregistrate, forţându-i în acest fel şi pe călători să fie părtaşi la alegerea lor.

Actualitate

Trafic infernal pe Calea Turzii

Clujenii care locuiesc pe Calea Turzii sunt din ce mai nervoşi din cauza traficului îngreunat pe care trebuie să-l suporte în fiecare zi.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners