Actualitate

Lucrări mai scumpe la podul Porțelanului din cauza zăcământului de sare. „Altă soluție, alte costuri. Lucrurile merg mână în mână”

Se pare că 1,6 milioane de euro nu sunt suficiente pentru modernizarea podului Porțelanului. Din cauza zăcământului de sare găsit la fața locului, lucrările nu vor fi gata la timp, iar colac peste pupăză, costurile cu modernizarea vor crește. odul Porţelanului are o lungime totală de 62 de metri.
Actualitate

Se pregăteşte lărgirea Podului Garibaldi. Cum vrea Primăria să rezolve problema traficului? “Facem un pod plutitor”

Modernizarea Podului Garibaldi din Cluj-Napoca, promisă de cel puţin 5 ani, nu va duce, cel mai probabil, la închiderea traficului rutier. Viceprimarul Dan Tarcea spune că ia în considerare inclusiv amenajarea unui pod plutitor pentru a nu se da peste cap circulaţia. În 2017, consilierul local Radu Moisin a propus inclusiv închiderea Centurii Floreşti pe durata lucrărilor.

Actualitate

Calvar pentru pietoni şi şoferi. Se închide Podul Porţelanului. Vă mai amintiţi chinul îndurat de clujeni la modernizarea Podului Traian?

În 2014, Primăria Cluj-Napoca se lăuda că Podul Porţelanului va intra în reparaţii. De atunci, nu s-a întâmplat mai nimic, doar valoarea lucrărilor a crescut simţitor de la an la an. Acum, municipalitatea a dat undă verde lucrărilor de modernizare şi a decis că traficul auto şi pietonal va fi închis pe perioada lucrărilor.

abonare newsletter
banners