Administrație

Modernizarea școlii „Iuliu Hațieganu” din Mănăștur a fost finalizată. Clădirea a intrat în procesul de recepție

Lucrările de extindere și modernizare a Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” din cartierul Mănăștur au fost finalizate. Clădirea a intrat în procesul de recepție.

Lucrările de extindere și modernizare a Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” din cartierul Mănăștur au fost finalizate/ Foto: Emil Boc - Facebook Lucrările de extindere și modernizare a Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” din cartierul Mănăștur au fost finalizate/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Investiția de la școala gimnazială din Mănăștur este de peste 1,7 milioane euro. Iar noul corp de clădire realizat în cadrul proiectului va dispune de un spațiu ce va acoperi o capacitate de 448 elevi, potrivit detaliilor proiectului. 

 


În acest moment clădirea se află în procesul de recepție.

„Încă o școală intră în proces de recepție. În ultimii 10 ani am construit la Cluj-Napoca echivalentul a 6 școli cu câte 400 elevi. Continuăm investițiile în educație pentru că reprezintă dimensiunea strategică de dezvoltare a Clujului.


Lucrările de extindere și modernizare a Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” din cartierul Mănăștur au fost finalizate. Investiția realizată de Primăria Cluj-Napoca pentru acest proiect este de 1,7 milioane euro. Procedura de recepție este în derulare.”, a transmis Emil Boc.

Detalii despre proiect

Noul corp construit, cu un regim de înălțime de P+2E+Er+Etehnic dispune de 15 săli de clasă cu o capacitate de 448 elevi, spații de birouri pentru cadre didactice, o bibliotecă dotată cu sală de lectură, o sală multifuncțională, grupuri sanitare și spații de depozitare. Accesibilitatea persoanelor cu dizabilități este asigurată de un ascensor și grup sanitar dedicat, astfel încât să putem oferi pentru toți elevii un proces educațional incluziv și de calitate.


Lucrările de extindere și modernizare a Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” din cartierul Mănăștur au fost finalizate/ Foto: Emil Boc - Facebook

De asemnea, construcția existentă a fost reabilitată termic prin anvelopare, sistemul termoizolant fiind unul modern și eficient din punct de vedere energetic. Au fost executate lucrări de reconfigurare a intrărilor și au fost realizate instalații de detecție și semnalizare incendiu în vederea obținerii avizului de securitate la incendiu.

Valoarea lucrărilor de execuție la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”: 9.101.536,63 +TVA.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Modernizarea școlii „Iuliu Hațieganu” din Mănăștur se apropie de final. Investiția este de peste 1,7 milioane euro

Lucrările la Școala „Iuliu Hațieganu” nu vor fi inaugurate în acest an. De ce nu sunt gata la timp proiectele Primăriei? Emil Boc: „Calitatea slabă a proiectanților și firme neserioase”

abonare newsletter