Actualitate

Topul celor mai bogați consilieri locali din vechiul mandat

Dan Morar
Consilierii locali din vechiul mandat și-au depus, miercuri, declarațiile de avere pe anul trecut. Unii dintre ei sunt adevărați moșieri, stăpâni peste pământuri, alții sunt mari iubitori de artă și bijuterii, iar alții au foarte mulți bani în bancă.Actualitate

Irimie Emil Popa rămâne consilier local

Consilierii locali au votat astăzi pentru acceptarea motivării privind numărul mare de absențe de la ședințe a colegului lor Irimie Emil Popa care este și profesor universitar. Astfel, Popa rămâne în continuare consilier local.

Politică

Pleacă Irimie Popa din Consiliul Local?

Consilierii locali vor discuta, joi, în şedinţă, despre mandatul de consilier local al lui Irimie Popa Emil (USL), având în vedere că acesta a absentat nemotivat de la patru şedinţe de Consiliu Local. Potrivit legii, absentarea nemotivată de la mai mult de trei şedinţe consecutive aduce de la sine încetarea de drept a mandatului de consilier local.

Politică

Irimie Popa Emil: Nu-mi dau demisia din Consiliu Local

Irimie Popa Emil, consilier local USL, despre care presa a scris că şi-a pierdut mandatul după ce a lipsit de trei ori consecutiv şi nemotivat de la şedinţele de Consiliu Local, spune că nu are de gând să-şi dea demisia din Consiliul Local.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners