Actualitate

Schimb dur de replici între Alin Tişe şi Irimie Popa în sedinţa CJ: "Ai fost pus politic în funcţie"

Alin Tişe şi Irimie Popa au avut un schimb dur de replici în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean programată vineri.

Preşedintele Consiliului Judeţean şi membrul în Consiliul Administraţiei la Aeroportul "Avram Iancu" Cluj-Napoca s-au contrat dur în urma unei discuţii avute pe tema problemei legate de aeroportul Internaţional Cluj.

"Cu tot respectul pentru domnul Grigoriu care ştiu că este suferind de o boală grea, dar anumite lucruri sunt inexacte. Să vă dau un exemplu, prezent în sală în Consiliul de Administraţie, să vii să spui că nu vrei ca Aeroportul să achiziţioneze cu 98% finanţare nerambursabilă două autospeciale de pompieri la care co-finanţarea de 2% însemna 10.000 de euro pentru o maşină, un milion de lei pentru amândouă. În condiţiile în care aeroportul a închiriat autospecială de pompieri cu 3.000 de euro pe lună, cred că asta spune multe despre implicarea dumneavoastră. Aş vrea să ştiu şi eu cum aţi fost dumneavoastră selectat, dar vrea să ştiu cine de la această masă va catapultat în Consiliul de Administraţie al Aeroportului. Toţi am trecut printr-un proces de evaluare, dar dumneavoastră aţi apelat la tehnocraţi", a spus Irimia, înainte să fie întrerupt de Alin Tişe.


Preşedintel Consiliului Judeţean a replicat acid: "Dar dumneavoastră cum aţi fost numit domnule Irimie ? Cum aveţi acest tupeu să veniţi aici când ştiti că aţi fost numit politic ? Dumneavoastră aţi spus că aţi fost evaluat, dar înainte de evaluare cum aţi fost în Consiliul de Administraţie? Acum înţeleg de ce funcţionează aeroportul aşa", a spus Tişe.

"Cred că o situaţie conflictuală nu poate fi excaladată şi trebuie rezolvată. O să intru în chestiuni de natură tehnică. Ne imaginăm acum că mărim pista şi avioanele vor zbura până în garaj precum elicopterele neavând cale de rulare. Mărim la 2.500, 5.000 de metri cât vreţi voi, dar pe unde vor merge dacă nu au cale de rulare ? Aeroportul este într-o puternică concurenţă şi trebuie să vedem dezvoltarea lui în perspectivă.", a mai spus Irimie despre conflictul legat de pista de rulare de la Aeroportul "Avram Iancu" Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter