Actualitate

Preotul Constantin Necula, atac dur la aleşii ţării: „Eu aş desfiinţa Guvernul! Ăsta e holocaust împotriva românilor”

Preotul Constantin Necula, consilierul Mitropolitului Ardealului, Laurenţiu Streza, a criticat în cadrul unei conferinţe faptul că autorităţile române nu fac nimic pentru a salva Institutul Cantacuzino. „Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate asta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust?”, a spus preotul Necula.

Actualitate

Percheziții la Ministerul Sănătății și la mai multe spitale

Procurorii DNA au făcut luni, 16 iunie 2014, percheziţii la Ministerul Sănătăţii și încă patru instituții medicale, în dosarul care vizeză fapte de corupţie privind achiziţii pentru programul de modernizare al secțiilor de neonatologie. În total 20 de adrese au fost cercetate de procurorii anticorupție.

Actualitate

Institutul Cantacuzino, URMĂRIT PENAL

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a început urmărirea penală în cazul Institutului Cantacuzino, pentru neglijenţă în serviciu şi efectuarea unui studiu clinic fără respectarea normelor de bună practică, au declarat luni oficiali ai instituţiei.

Sănătate

Aurelia Drăghici, directoarea Institutului Cantacuzino a fost demisă

Directoarea Institutului Cantacuzino, Aurelia Drăghici, a fost demisă, prin ordin al ministrului Sănătăţii, în locul acesteia revenind Radu Iordăchel, după ce ordinul prin care a fost demis de Eugen Nicolăescu, în iulie 2013, pentru deficienţe manageriale, a fost suspendat de instanţă.Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners