Politică

Impactul bugetar pentru creşterea pensiilor este de 11 miliarde de lei. „Nu sunt niciun fel de probleme, putem asigura această majorare”

Foto: pixabay.com
Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă că impactul bugetar calculat pentru majorarea pensiilor de la 1 ianuarie 2023 va fi de 11 miliarde de lei. El susţine că cifrele luate în calcul de PSD din mai multe surse oficiale arată că nu există „niciun fel de probleme” pentru a asigura bugetul pentru creşterea pensiilor începând din anul următor.

Politică

Marcel Ciolacu: „În România nu există şomaj!”

Marcel Ciolacu si Viorica Dancilă. Sursă foto depositphotos.com
Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, la Buzău, că România are şansa de a trece mult mai uşor peste crizele economice, având în vedere investiţiile care se realizează în prezent.

Politică

Salariul minim pe economie ajunge la 3000 de lei?

sursă foto depositphotos.com
Ministrul muncii, Marius Budăi, a anunțat miercuri un pachet de măsuri sociale pe care PSD le va propune spre aprobare în coaliția de guvernare. Social-democrații vor majorarea salariului minim brut la 3.000 de lei și creșterea pensiei minime cu 10%, la 1.100 de lei.

Politică

Tensiuni PSD și PNL la Huedin. Cazul nu e izolat!

Evenimentul de prezentare a pachetului de măsuri de sprijin pentru România, la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, 11 aprilie 2022. Inquam Photos / Octav Ganea
Neînțelegerile la nivel local dintre PSD și PNL se înmulțesc și dublează tensiunile de la nivel central, unde principalele subiecte de dezbatere sunt reglementarea prețurilor la energie și respectarea rotației la vârful guvernului. În mai puțin de o lună, patru conflicte locale au izbucnit la Constanța, Satu Mare, Huedin și Bihor.abonare newsletter
banners