Actualitate

Premieră pentru România: Bibliotecă inaugurată în incinta Aeroportului Cluj - FOTO

Asociaţia Cluj-Napoca 2021 Capitală Europeană a Culturii a inaugurat în premieră, joi, un spaţiu recreaţional experimental în incinta Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca. Această inaugurare semnifică şi începerea parteneriatului dintre cele două instituţii pentru sprijinirea candidaturii municipiului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

Actualitate

Orașele candidate la titlul de Capitală Europeană a Culturii și-au dat întâlnire la Cluj: “Clujul este deja o Capitală Europeană a Culturii”

Asociația Cluj-Napoca 2021 Capitală Europeană a Culturii a organizat o sesiune de lucru European Capitals of Culture 2019-2023. Frameworks for Cooperation between ECoC cities cu invitați din orașele candidate Kaunas 2022 (Lituania) - Vaida Vanckute, Kalamata 2021 (Grecia) – Ektor Tsatsoulis și Polydoros Karyoffylis, Herceg Novi 2021 (Muntenegru) – Natasa Martic și Matera 2019 Capitală Europeană a Culturii (Italia) - Rita Orlando.

Actualitate

Totul până la bani. Universităţile din Cluj fac un pas în spate când vine vorba de susţinerea Capitalei Europene a Culturii

Universităţile din Cluj au refuzat propunerea Asociaţiei “Cluj-Napoca 2021 – Capitală Culturală Europeană” de mărire a cotizaţiilor pentru anul 2016 în vederea finalizării aplicaţiei cu care se va prezenta în finala competiţiei. În schimb, Primăria Cluj-Napoca, prin vocea primarului Emil Boc a anunţat că, alături de Consiliul Judeţean, va aloca mai mulţi bani din bugetul local pentru susţinerea candidaturii care să acopere deficitul cauzat de neimplicarea universităţilor.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners