Artă & Cultură

Darius vrea să fie artist! Un băiat talentat de 12 ani din Pata Rât își scoate la licitație desenele

Darius este un băiat talentat de 12 ani care locuiește în Pata Rât și vrea să devină artist. Vineri are loc prima sa licitație la care o să-și vândă lucrările, ca să strângă suficienți bani pentru a-și urma visul.

Un băiat talentat de 12 ani din Pata Rât își scoate la licitație desenele / Foto: Radio Pata Un băiat talentat de 12 ani din Pata Rât își scoate la licitație desenele / Foto: Radio Pata

 

 


Darius Ludwig este un băiat talentat care trăiește în Pata Rât și iubește să deseneze, însă are nevoie de unelte și cursuri de specialitate ca să își atingă scopul: să devină un mare artist.

 


Astfel, vineri se lansează evenimentul „«Cum te vezi în viitor? Un mare artist.» LICITAȚIE Darius Ludwig”, organizat de Tranzit House și Radio Pata, pentru a-l ajuta pe acest băiețel să-și urmeze visul.

„Distinși cetățeni clujeni, suntem onorați să vă invităm vineri 23 septembrie, de la orele 19:00, la prima licitație publică a tânărului artist Darius Ludwig. Darius Ludwig, un băiețel de 12 ani, trăiește și lucrează în colonia Dallas din Pata Rât. Darius folosește tehnici mixte, temele sale fiind inspirate din viața cotidiană, de la o boabă de fasole până la o șapcă cu ciupercă sau ochiul surorii sale”, transmit organizatorii.


Foto: Radio Pata

Darius vrea să fie un mare artist

Darius vrea să devină artist, iar ca să atingă acest scop, spune că are nevoie de „mai multe chestii”.

Între acestea se numără „o trusă, un profesor, un curs de specialitate” dar și „haine și papuci”.


Nu în ultimul rând, David are nevoie de un telefon ca să poată să caute pe Google desene și tutoriale din care să invețe.

Cum poți să-i fii alături:


  1.  Vino vineri, 23 septembrie, de la orele 19:00 la Casa Tranzit (str. Barițiu 16)
  2.  Participă la licitație, oferind orice sumă pentru oricare dintre cele 12 lucrări ale lui Darius.
  3.  Vei deveni co-proprietarul lucrărilor, semnate de Darius.

O masă de living, scoasă la licitație pentru David

Clujeanul Florin Moroșanu, inițiatorul proiectului Moth prin care se restaurează lemnul vechi și se transformă într-o masă unicat, scoate la licitație o masă de living superbă, iar banii câștigați pe această piesă de mobilier vor ajunge în buzunarul lui David:

„Pe scurt, Darius vrea să devină artist. Pentru a-și atinge visul el are nevoie de talent, voință și multe, multe alte lucruri pe care nu le are.  
Contribui și eu, cum pot, pe lângă cei care cred în Darius astfel încât el să se apropie de visul lui.

Donez măsuță din poze care va fi scoasa la licitație vineri la Casa Tranzit de la ora 7 seara în completarea lucrărilor lui Darius. Cel/cea mai generos(asă) să o câștige”, a spus Florin Moroșanu, de la Serviciul Public pentru Administrare a Obiectivelor Culturale al Primăriei Cluj-Napoca.

Licitația va fi deschisă de artista Denisa Curte, directoare a Liceului de Arte Vizuale Romulus Ladea din Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Masa, de la obiect la pasiune. „Este martor al momentelor importante din căminul nostru” GALERIE FOTO

Oameni mici cu vise mari! Talentul de la Pata Rât. La 12 ani, Darius vrea să ajungă la facultate și să devină artist!

Ultimele Stiri
abonare newsletter