Actualitate

Filme româneşti din toate vremurile, în a şasea zi de TIFF

Ce-a de a şasea zi a TIFF propune festivalierilor mai multe filme româneşti, de la scurtmetraje proiectate pe tot parcursul zilei până la producţii de lungmetraj foarte noi, dar şi filme mai vechi, cum ar fi "Gaudeamus Igitur", turnat în Cluj şi lansat în 1964.


Actualitate

Filme românești în premieră mondială la TIFF 2015

Comedii, drame, thrillere, filme de epocă și, pentru prima dată în istoria TIFF, un horror found footage 100% independent: 31 de producții, unele aduse în premieră mondială la Cluj, vor fi proiectate în secțiunea Zilele Filmului Românesc, la Festivalul Internațional de Film Transilvania (29 mai – 7 iunie).

Actualitate

Filme româneşti vor fi disponibile gratuit pe platforma online Cinepub

Filme româneşti precum lungmetrajele „Domestic” de Adrian Sitaru şi „Legături bolnăvicioase” de Tudor Giurgiu vor fi disponibile gratuit pe platforma online Cinepub, începând de joi, informează un comunicat al iniţiatorilor acestui proiect transmis Agerpres. Proiectul Cinepub este realizat de GAV, printr-un parteneriat cu Google România.


Actualitate

Tudor Giurgiu, despre ediţia din acest an a TIFF: Ne bazăm pe hazard, noroc şi pe numărul 13

Mai sunt 10 zile până la startul celei de-a 13-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Între 30 iunie şi 8 iunie Clujul va fi animat de sute de proiecţii, concerte, expoziţii, masterclass-uri şi dezbateri. 217 filme din 55 de ţări vor rula pe ecrane şi circa 700 de invitaţi străini şi români vor ajunge în oraş în perioada festivalului.

Actualitate

22 de producții în Zilele Filmului Românesc la TIFF

22 de povești românești, 14 lungmetraje și 8 scurtmetraje, unele prezentate în premieră absolută, se regăsesc în mult-așteptata secțiune Zilele Filmului Românesc, la cea de-a 13-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (30 mai – 8 iunie).

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners