Politică

Cel mai dur mesaj de până acum. Regizorul Árpád Schilling: „Fiecare alegător Orban, cu excepția celor care se trezesc acum, este nazist. NAZIST!”

sursa foto: Facebook/ Arpad Schilling
Cunoscutul regizor și activist maghiar Árpád Schilling a transmis un mesaj foarte puternic electoratului din Ungaria după declarațiile scandaloase, rasiste, ale premierului Viktor Orban. Schilling, apreciat artist în Ungaria, a declarat printr-un mesaj pe Facebook că ”fiecare alegător Orban, cu excepția celor care se trezesc acum, este nazist. NAZIST! Mai mult!! NAAA-ZIIIST!”.


Politică

OPINIE. Partidul nicicare, reprezentând pe nicicine

Am criticat, cu multă consecvență și fără menajamente PSD-ul, ca partid aflat la putere, în plin exercițiu de guvernare a țării. M-am simțit îndreptățit, mă simt încă și voi face în continuare acest lucru, pentru că acesta este rolul cel mai întemeiat și mai sănătos al presei într-o societatea democratică.

Actualitate

OPINIE. Când partidul se bate cu poporul

Cu puțină băgare de seamă, vom observa acum că lupta politică din România nu se (mai) duce între putere și opoziție, între diferitele partide politice, nici măcar între Parlament și Guvern sau între președinție și Parlament (Guvern).

Actualitate

Opinie: Moștenitorii

Chestiunea filiației capătă sens din două perspective, diferite în abordare, dar complementare în esență. Mai întâi de toate că România stă, de luni bune (de la ultimele alegeri), sub semnul unui așteptat, dar mereu amânat, punct de inflexiune.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners