Actualitate

CJ Cluj, răspuns ironic pentru cei nemulţumiţi de modul cum s-a făcut deszăpezirea: Să se plângă la primării sau la Compania de Drumuri

Valul de frig le-a făcut probleme șoferilor în ultimele zile, drumurile fiind acoperite de polei şi zăpadă şi lăsate aşa fără ca cineva să intervină pentru a le deszăpezi. Nemulțumirile șoferilor au făcut înconjurul rețelelor sociale. Acum, Consiliul Judeţean le mai dă o “palmă” în batjocură conducătorilor auto.

Actualitate

Consiliul Judeţean se laudă că a curăţat zăpada de pe carosabil. Sunteţi mulţumiţi de modul în care autorităţile au deszăpezit drumurile?

Consiliul Judeţean susţine că pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se "în condiţii specifice de iarnă". Realitatea îi contrazice flagrant, iar nemulțumirile șoferilor au făcut înconjurul rețelelor sociale.Actualitate

Mai multe drumuri din Turda, predate CNAIR pentru a fi modernizate

Consiliul Local Turda a aprobat transmiterea dreptului de administrare pentru anumite sectoare de drum național. Astfel, DN1, DN15, DN75, inclusiv podul de peste Arieș, vor putea fi preluate de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în cel mai scurt timp, printr-o hotărâre de Guvern.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners