Economie

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Ești tânăr și îți cauți un job bun? Iată 5 sfaturi care să te ferească de pericole și să te pună pe un traseu de succes în viața profesională”

Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj
Piața forțelor și relațiilor de muncă nu mai este cea din 2019, toți au căzut de acord asupra acestui lucru, angajatori, angajați, autorități, specialiști în resurse umane, etc. Marea demisioneală și marile migrații de la est la vest, digitalizarea, munca de la distanță, de acasă, de 4 ore, precum și altele asemenea, au făcut din angajat REGE.


Actualitate

OPINIE Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Wind of Change. Ceva fără precedent la începutul lui 2023

Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj
Doi clujeni cu funcții grele, din mediul academic și cel politic, ambii la vârful maturității intelectuale, profesionale și de leadership, vorbesc deschis despre lucrurile printre care navigăm, tot mai greu, zi de zi. Folosind alte cuvinte, mai meștușugite sau nu, ne vorbesc despre furt, incompetență, prostie și risipă în guvernarea țării.

Economie

OPINIE. Dragoș Damian: „România, văd ceva la tine!”

Dragoș Damian
Grupul Knauf, o afacere de familie înființată acum 90 de ani în orășelul bavarez Iphofen, are o cifră de afaceri de peste 12 miliarde Euro, deține fabrici peste tot în lume și activează în domeniul materialelor de construcții pentru amenajări interioare, sisteme de izolație și tavane de design.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners