Actualitate

Poliția percheziționează spitale din Cluj, București și alte 20 de județe. Vezi ce caută și care spitale au fost vizate!

Poliția Română descinde sâmbătă la 25 de unități sanitare din București și alte 21 de județe, de unde ridică probe și înscrisuri, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și falsificare sau substituire de alimente ori alte produse, informează IGPR. La activități participă și specialiști de la inspectoratul de poliție din Cluj.


Actualitate

Descinderi la mai multe firme din Cluj, într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani şi abuz în serviciu

Procurorii DIICOT au efectuat luni, 29 iunie, un număr de 55 de percheziții domiciliare la sediile unor firme de pe raza județelor Maramureș, Satu Mare și Cluj, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unei grupări infracționale, specializată în infracțiuni de evaziune fiscală, spălare de bani, abuz în serviciu, divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și fraudă informatică.

Actualitate

După seria de bătăi din cluburile din Cluj, mascaţii au „descins” în barurile şi sălile de jocuri de noroc din oraş

Desfăşurare de forţe joi seara a poliţiştilor şi mascaţilor la barurile, cluburile şi sălile de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. Zeci de poliţişti au luat la „puricat” aceste localuri într-o încercare de a stopa actele de violenţă. În ultimul timp, pe fondul consumului de alcool au avut loc mai multe scandaluri în care diverşi interlopi şi-au făcut dreptate singuri cu săbii, crose de golf, cuţite sau pumni.
abonare newsletter
banners