Actualitate

JOC PERVERS și PIERDERI de MILIOANE DE EURO. TIȘE vrea să REZILIEZE contractul cu UTI să-și ascundă propria vină. Adio parcare și hotel la aeroport?

Proiectul construirii unui parking suprateran în perimetrul Aeroportului Cluj și a unui hotel a fost abandonat 7 ani de zile. Inclusiv Curtea de Conturi a imputat Consiliului Judeţean (CJ) Cluj pierderi de 2,04 milioane de euro prin neîncasarea redevenţei pentru parkingul şi hotelul care trebuiau construite de firma UTI.

Actualitate

Se caută o firmă privată pentru organizarea Târgului de Crăciun din Piața Unirii. Primăria nu mai vrea să se ocupe de eveniment. Avantaje și dezavantaje

Târgul de Crăciun din Piața Unirii ar urma să fie organizat începând din acest an de o firmă privată, în condițiile în care Primăria Cluj-Napoca nu mai vrea să-și asume organizarea evenimentului. Târgul de Crăciun este un eveniment ce datează din 2009, fiind organizat anual, în luna decembrie, de municipalitate. Acum, Primăria Cluj dorește externalizarea acestui eveniment pentru un progres "cultural și financiar".

Actualitate

După 7 ani şi pierderi de milioane de euro, Consiliul Judeţean Cluj dă undă verde construirii unui nou parking la aeroport

Proiectul construirii unui parking suprateran în perimetrul Aeroportului Cluj revine în actualitate, după ce a fost abandonat 7 ani de zile. Inclusiv Curtea de Conturi a imputat Consiliului Judeţean (CJ) Cluj pierderi de 2,04 milioane de euro prin neîncasarea redevenţei pentru parkingul şi hotelul care trebuiau construite de firma UTI.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners