Actualitate

Filmul „America, venim!”, în premieră la Noaptea Albă a Filmului Românesc

Pasionații de film din Cluj sunt așteptați la cea de-a cincea ediție a evenimentului „Noaptea Albă a Filmului Românesc”, în noaptea de vineri, 19 septembrie 2014, la Cinema Victoria și Casa TIFF, de la orele 20:00. Intrarea la proiecţii va fi gratuită, în limita locurilor disponibile, cu excepţia filmului „America, venim!” de la Cinema Victoria, unde accesul se va face pe baza unui bilet redus.

Actualitate

Primul weekend la Comedy Cluj 2013

Gala de deschidere a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj va avea loc mâine, 11 octombrie, începând cu ora 19:00 la Cinematograful Florin Piersic. Startul festivalului va fi marcat de proiecția eveniment a comediei romantice “Enough Said”, ultima producţie care îl are în rol principal pe regretatul actor James Gandolfini, dispărut prematur dintre noi în această vară. Gala de deschidere a festivalului este sold out.

Actualitate

Reclame inspirate de filme, sport și sex, la Casa TIFF

Clujenii pasionați de publicitate vor avea parte de patru ore de proiecție a celor mai bune reclame în cadrul unei noi ediții a „Nopții devoratorilor de publicitate”, care va avea loc la Casa TIFF în 25 iulie, de la ora 22.00.
abonare newsletter
banners