Actualitate

Bugetul judeţului Cluj pe 2018 a fost votat. Fără soluţii pentru societăţile falimentare şi cu bani pompaţi în proiecte falimentare

Consilierii judeţeni au votat luni bugetul judeţului Cluj pe acest an fără nicio soluţie pentru salvarea societăţii Drumuri şi Poduri Judeţene SA, care este la un pas de insolvenţă, şi cu bani pompaţi în aceleaşi proiecte de ani de zile. Consiliul Judeţean Cluj beneficiază anul acesta de un buget record de 1,3 miliarde lei.

Actualitate

Ambiţiile lui Tişe n-au limite. Consiliul Judeţean taie bugetul aeroportului, cea mai profitabilă societate din subordine

Pe lângă faptul că nu a primit niciun ban din bugetul Consiliului Judeţean în acest an, deşi are cel mai mare profit dintre toate societăţile şi regiile din subordinea forului judeţean, Aeroportul Internaţional Cluj a rămas şi cu bugetul tăiat. Consilierii judeţeni au decis reducerea bugetului la aeroport cu aproape 500.000 de lei. Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, spune că o reducere exagerată a cheltuielilor va pune în pericol strategia de siguranţă şi securitate.

Actualitate

Tișe face împărțeala banilor la adăpostul vicelui Mânzat. Banii pentru drumuri “alunecă” la Tetarom și la groapa de gunoi

Drumurile județene vor fi lăsate de izbeliște în 2018, după ce Consiliul Județean Cluj a schimbat destinația creditului de 50 de milioane de euro luat pentru modernizarea acestora. Banii vor ajunge în două proiecte care înghit an de an sume considerabile fără niciun rezultat: Centrul de Deșeuri și Tetarom I.


Actualitate

Consiliul Județean Cluj își votează bugetul. Raportul Curții de Conturi, ignorat complet. Cine plătește prejudiciile de 9 mil. euro?

Cu un buget record de 1,2 miliarde lei, Consiliul Județean Cluj nu are niciun plan de investiții coerent, banii județului mergând pe aceleași proiecte falimentare: Centrul de Deșeuri sau Tetarom IV. Conducerea instituției nu a fost impresionată nici de raportul Curții de Conturi care a scos la iveală prejudicii totale de 9 milioane de euro în 2016, banii nefiind recuperați, probabil, niciodată.


Actualitate

Consiliul Judeţean Cluj, zero investiţii în 2018. Banii judeţului merg pe proiecte falimentare

Centrul de Deşeuri, Tetarom IV, biserici şi reabilitarea drumurilor judeţene. Aceleaşi obiective de cel puţin doi ani şi milioane de euro băgate în aceleaşi proiecte falimentare. Aşa arată lista de investiţii a Consiliului Judeţean pe anul 2018 cu toate că judeţul Cluj beneficiază de un buget record, mai mare decât anul trecut: 1,2 miliarde lei.

abonare newsletter
banners