Actualitate

Danileț despre un amendament votat în Comisia parlamentară: E o prostie evidentă; magistratul român nu e atât de idiot

Sursă foto: Facebook Cristi Dănileț
Judecătorul Cristi Danileț susține că amendamentul adoptat miercuri în Comisia specială parlamentară, prin care magistrații sunt obligați să se abțină de la manifestarea sau exprimarea defăimătoare la adresa celorlalte puteri ale statului, este "o prostie evidentă", deoarece magistratul român "nu e atât de idiot" să spună sau să facă ceva defăimător la adresa Parlamentului, Guvernului sau a președintelui.


Actualitate

Stenograme cu Hrebenciuc și Adam: Victor a fost autorul

Procurorii DNA au descoperit acasă la prințul Paltin Sturdza o înregistrare ambientală făcută de acesta în timp ce negocia, într-un hotel din Capitală, detaliile unei șpăgi uriașe cu deputații Ioan Adam și Viorel Hrebenciuc.


Politică

Boc sare în apărarea deputatului Gurzău, cel care a votat pentru superimunitate: Cred că din greşeală a votat

sursa foto: presalocala.ro
Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, a declarat miercuri că în ceea ce priveşte votul deputatului Adrian Gurzău pentru superimunitate că “acolo a fost o greşeală” şi nu îşi explică cum un membru PDL a putut vota aşa ceva. Camera Deputaţilor a adoptat, ieri, un proiect de lege prin care parlamentarii sunt scoşi din categoria funcţionarilor publici prevăzută în Codul Penal.


abonare newsletter
banners