Actualitate

O nouă investiţie ratată marca Consiliul Judeţean Cluj? Alunecările de teren de la Tetarom I costă 12,6 milioane de euro

După modelul Centrului de Deşeuri, judeţul Cluj este în pericol să returneze, din nou, banii europeni primiţi pentru modernizarea Parcului Industrial Tetarom I, lucrări care s-au ridicat la suma de 15 milioane de euro. Pentru rezolvarea problemelor cu alunecările de teren din zonă, bugetul judeţului ar urma să se diminueze cu suma de 12,6 milioane de euro.

Economie

După ce a pierdut finanţarea europeană pentru Tetarom IV, CJ Cluj nu are bani să-l termine şi dublează durata de execuţie

Proiectul Tetarom IV este deocamdată doar o poveste, fiind pus pe butuci de proiectarea deficitară, dar noul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, se laudă că “a fost deblocată situaţia parcului industrial”. Pentru că banii europeni nu au fost suficient de buni pentru politicienii judeţului, Consiliul Judeţean a dublat termenul de execuţie pentru realizarea obiectivului, asta în timp ce scormoneşte după cele 8,1 milioane de euro la cât se ridică investiţia să-şi facă singur parc industrial.
Economie

Contractul pentru construirea Parcului Industrial Tetarom IV a fost semnat. Ce noi investitori vin la Cluj?

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj şi ai firmei care construieşte Parcul Industrial Tetarom IV au semnat miercuri contractul pentru demararea lucrărilor. Câştigătorul licitaţiei este asocierea formată din S.C. ACI S.A. Cluj, S.C. Electromontaj S.A., S.C. Nordo Conforest S.A. și S.C. Erbi ProdcomS.R.L., cu o ofertă de 36.355.757,95 lei fără TVA.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners