Ştiri din Transilvania

Accident pe A1 cu două TIR-uri, un utilaj de deszăpezire și o mașină! 2 persoane, transportate de URGENȚĂ la spital

Un accident cu două TIR-uri, un utilaj de deszăpezire și o mașină a avut loc pe A1. Un TIR s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar două persoane au fost transportate de urgență la spital.

Accident pe A1 cu două TIR-uri, un utilaj de deszăpezire și o mașină! 2 persoane, transportate de URGENȚĂ la spital

 

 


 

Două persoane au fost transportate la spital în urma unui accident care a avut loc, vineri, pe autostrada A1, în care au fost implicate două autotrenuri, un utilaj de deszăpezire şi un autoturism, potrivit Poliţiei.


 

„Accident rutier TIR (încărcat cu carne) cu autoturism pe A1, sensul de mers spre Sebeş, km 248. ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic. La faţa locului s-a intervenit pentru descarcerarea a 2 persoane (una din autocamion şi una din autoturism) conştiente care au fost predate echipajelor SMURD pentru asistenţă medicală şi transportul la spital”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Alina Voina.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Un autotren s-a răsturnat după ce a acroşat un utilaj de deszăpezire, iar un autoturism a intrat în alt TIR, oprit de şoferul său pentru a acorda sprijin.

„A1, km. 248, în zona ieşirii spre Agnita, sens spre Sebeş, un autotren acroşează un utilaj de deszăpezire staţionat pe banda de urgenţă şi se răstoarnă în afara părţii carosabile. Imediat după producerea evenimentului, şoferul unui alt autotren opreşte pe banda de urgenţă pentru a acorda sprijin şi este acroşat de un autoturism. Şoferul primului autotren şi conducătoarea autoturismului sunt transportaţi la spital, conştienţi. Utilajul staţiona pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni, semnalizat corespunzător. Traficul se desfăşoară îngreunat, pe banda 2”, a informat şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter. 

CITEȘTE ȘI:

Ultimele momente din viața celor doi decedați de la Someșul Cald. Ce ar fi făcut șoferul și pasagerul înainte de accident

Accident GRAV pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Ultimele Stiri
abonare newsletter