Actualitate

Accident GRAV pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Un accident rutier a avut loc, joi seară, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui bărbat de 40 ani care a fost transportat la spital.

Accident GRAV pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei Accident GRAV pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

 

 


Accidentul a avut loc în jurul orei 18:30 pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

 


Șoferul unei mașini înmatriculate în Polonia care se deplasa spre Apahida s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, lovind altă mașină.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

În urma evenimentului, șoferul mașinii înmatriculate în Polonia a fugit de la locul accidentului.


„În jurul orei ora 18.30, pe B-dul Muncii, conducătorul unui autoturism înmatriculat în Polonia, care se deplasa în direcția localității Apahida s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depășire peste marcajul longitudinal continuu, întrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a efectuat o manevra de viraj la stânga.

În urma evenimentului rutier, cel din urmă a fost transportat la o unitate medicală.


Conducătorul autoturismului înmatriculat în Polonia a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un șofer de 19 ani s-a izbit cu mașina de un parapet, în curbă, în Cluj! Tânărul a ajuns la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter