Actualitate

Ultimele momente din viața celor doi decedați de la Someșul Cald. Ce ar fi făcut șoferul și pasagerul înainte de accident

Două familii sunt devastate din cauza unui accident petrecut în această săptămână la Someșul Cald, în urma căruia doi tineri au murit.

Mașina în care și-au pierdut viața cei doi tineri la Someșul Cald Mașina în care și-au pierdut viața cei doi tineri la Someșul Cald

 

Cei doi prieteni au fost la un salon de tatuaje din Turda înainte de tragedie, iar pe drumul spre întoarcere ar fi făcut mai multe transmisiuni live video din mașină, conform unor surse.  Mai mult, criminaliștii au descoperit că mașina, veche de 20 de ani, nu era echipată cu cauciucuri de iarnă. Cele două victime au fost găsite în afara mașinii de scafandrii și se prespune că ar fi încercat să iasă din autoturism imediat după ce au ajuns în apă. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Din câte se pare, Andrei, șoferul de 28 de ani, era un împătimit al vitezei, deși mașina pe care o conducea nu era deloc sigură. 

„De ce nu mai ascultat niciodată că viteza nu e bună”, a fost unul dintre mesajele transmise de prieteni după moarte lui.

CITEȘTE ȘI:

Scafandrii clujeni au scos la suprafață mașina în care au murit doi bărbați la barajul Someșul Cald. VIDEO

Cine erau bărbații găsiți morți în Someșul Cald? Unul dintre ei avea 28 de ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter