Ştiri din Transilvania

Distracție MORTALĂ în Satu Mare! Un bărbat a murit și două tinere sunt în stare gravă la spital, după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de mașină

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit după ce s-a izbit de un copac în timp ce era tras cu colacul după o mașină în localitatea Negrești-Oaș, județul Satu Mare. Două tinere se află în stare gravă la spital.

Distracție transformata in tragedie! Un bărbat a murit și două tinere sunt în stare gravă la spital, după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de mașină/ SURSA FOTO: observatornews.ro Distracție transformata in tragedie! Un bărbat a murit și două tinere sunt în stare gravă la spital, după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de mașină/ SURSA FOTO: observatornews.ro

 

 


La un moment dat, în timpul deplasării, colacul a intrat în balans, iar cei trei tineri au fost aruncați în șanțul din partea dreaptă a drumului, izbindu-se de copaci, scrie observatornews.ro

 


Potrivit polițiștilor sătmăreni, tânărul care se afla la volanul mașinii consumase alcool.

„La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Politiei oraș Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident, pe un drum forestier din Negrești Oaș.


Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 27 de ani, din Negrești Oaș, aflat la volanul unui autoturism, a tractatat o cameră de cauciuc, provenită de la un tractor, în care erau așezate 2 tinere, de 21 de ani, și un bărbat, de 35 de ani, toți din Negrești Oaș.

În timpul deplasării, cauciucul a întrat în balans, iar cele trei persoane au fost aruncate în șanțul din partea dreapta a drumului, lovindu-se de copaci.


In urma impactului a rezultatul decesul, pe loc, al bărbatului de 35 de ani și rănirea gravă a celor două
tinere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

Medicii așteaptă un miracol

Potrivit observatornews.ro, una dintre cele două tinere se află în comă profundă, iar medicii sunt rezervați pentru șansele ei de supraviețuire.

„Pacienta a fost adusă prin transfer, în urma unui accident, la spitalul nostru. În acest moment este intubată, într-o comă profundă de grad 4. Suntem rezervați în privința diagnosticului. În acest moment așteptăm un miracol, ca să zic așa”, a declarat pentru sursa citată Alexandru Oros, manager Spitalul Judetean de Urgență Baia Mare

 

CITEȘTE ȘI:

Tragedie la o facultate din Cluj-Napoca! Un student a murit înaintea unui examen

Ultimele Stiri
abonare newsletter