Actualitate

Tragedie la o facultate din Cluj-Napoca! Un student a murit înaintea unui examen

Un student din anul I de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a murit cu câteva minute înainte de începerea examenului, potrivit unor surse monitorulcj.ro

 

UPDATE: „Pe data de 18 ianuarie, în jurul orei 13:00, o autospecială și un medic au intervenit pentru a salva un tânăr de 19 ani din Cluj-Napoca, care a intrat în stop cardio-respirator. Cu toate că au fost efectuate manevrele de resuscitare, tânărul nu a putut fi salvat”, a declarat ISU Cluj pentru monitorulcj.ro.


 

Știre inițială:


Conform primelor date, studentul se pare că ar fi avut anumite probleme cardiace și a făcut infarct pe data de 18 ianuarie, înaintea unui examen.

 


Tânărul se pregătea să susțină un examen la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării în momentul în care s-a petrecut tragedia. Studentul ar fi intrat în apel cu restul colegilor, dar nu a mai răspuns la semnalele profesorului. După scurt timp, părinții au anunțat conducerea facultății că băiatul a făcut infarct și a murit.

Universitatea Babeș-Bolyai regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate iar orice pierdere a unui membru din comunitatea noastră reprezintă o tristețe pentru noi toți. Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor apropiați”, a declarat pentru monitorulcj.ro, Laura Irimieș, purtător de cuvânt al UBB


Prietenii băiatului au transmis mesaje de condoleanțe în număr mare pe rețelele de socializare: „Condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace”; „Nu te vom uita!” au fost câteva dintre mesajele lăsate de apropiați.

„Voi îngropa amintirea ta într-o grădină, iar când se va face primăvara mă voi uita cum învii prin flori. Te voi păstra mereu cu mine!”.

abonare newsletter