Ştiri din Transilvania

6 boli care nu pot fi vindecate! Ce maladii trebuie să eviți neaparat

Medicina a evoluat în ultimii ani, dar încă există 6 boli care nu poti fi vindecate. Care sunt cele 6 maladii pe care trebuie să le eviți neaparat.

De-a lungul anilor, omenirea s-a luptat cu tot felul de boli și maladii care au putut fi eradicate prin diverse tratamente. 6 boli nu poti fi vindecate nici la ora actuală, deși există numeroși medici și specialiști în toată lumea.

Unele maladii există doar în anumite zone din lume, în timp ce altele sunt răspândite pe întreg  globul pământesc, fiind afectați mii de oameni.


Lista celor 6 boli care nu poti fi vindecate

Ebola

Acest virus este de cele mai multe ori fatal, fiind cunoscut pentru febra hemoragică.  Principala caracteristică a ebolei este febra extremă,  dar și erpuții cutanate, hemoragii profunde. Conform specialiștilor, rata mortalității la oameni este între 50 și 90%.


Poliomielita

Poliomielita este o infecție a sistemului nervos care are ca principale simptome febra, cefalee, greață, oboseală și durerea musculară. Peste jumătate din cazurile de poliomielită apar la copiii de sub cinci ani.

Condimentul care întărește inima. Previne cancerul și ajută la circulația sângelui


Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață. Scade riscul de atac cerebral și tratează anemia

Între 5 și 10% dintre persoanele infectate cu poliomielită prezintă simptomele generale de mai sus, în timp ce 90% nu au simptome deloc.  Persoanele infectate cu poliovirus nu au un tratament curativ. Aproximativ 1000-2000 de copii încă suferă de paralizie datorită poliomielitei.


Lupus Eritematos

Cunoscută de mulți ca lupus, aceasta esteo afecțiune autoimună care determină inflamația cronică în diferite zone ale corpului. Cele trei tipuri de lupus sunt discoid, sistematic și indus de medicamente.

Lupusul discoit afectează doar pielea și nu implică organele interne. Termenul discoid se referuă la erupția roșie care acoperă fața, gâtul și scalpul pacientului. Doar 10% dintre persoanele care prezinta lupus discoid, vor avea o evolutie spre forma mai severa, sistemica.


Lupusul eritematos sistematic este cel mai frecvent și poate afecta orice organ sau structură a organismului. Pielea rinichii, articulații și inima sunt printre cele mai afectate.

Lupusul sistematic afectează orice zonă a organismului, majoritatea pacienților prezentând simptome doar în anumite zone.

Gripa

Gripa este o infecție acută a tractului respirator susperior și inferior. Principalele simptome sunt febra, frisoanele și o stare generală de slăbiciune.

Boala Creuzfeldt – Jakobs

Această boală rară, degenerativă, fatală a sistemului nervos central apare în lume cu o incidență de 1 la 1 milion de oameni. Totuși, în țări precum Libia incidența este mult mai mare. Această boală apare la persoane între 40 și 70 de ani.

Boala debutează cu modificări psihiatrice și comportamentale, precum demtență progresivă și mișcări involuntare.

Diabetul

Diabetul este o afecțiune foarte des întâlnită în rândul oamenilor. Această afecțiune a metabolismului carbohidraților caracterizată prin imposibilitatea organismului de a produce insulină.

Această afecțiune nu are o vindecare și are nevoie de tratament permanent în funcție de tipul de diabet.

CITEȘTE ȘI:

Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism. Tratează bolile de inimă și curăță rinichii

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Te scapă de tuse și, combinată cu mierea, e ca un analgezic

Ultimele Stiri
abonare newsletter