Ştiri din Transilvania

Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață. Scade riscul de atac cerebral și tratează anemia

Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață. Este în totalitate natural și are beneficii neștiute pentru sănătate. Scade riscul unui atac cerebral și tratează anemia.

 

Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață. Banana este unul dintre cele mai sănătoase alimente pe care putem să le introducem în dieta noastră. 


 

Consumul de banane poate să scadă riscul de atac cerebral și chiar să trateze anemia, printre multe altele. Acest fruct este cunoscut pentru prevenirea mai multor boli.


Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață. O informație interesantă este că doar două banane sunt suficiente pentru a-ți asigura energia necesară pentru un antrenament sportiv care durează 90 de minute. Află mai multe detalii despre beneficiile consumului de banane mai jos.

Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață. Scade riscul de atac cerebral

Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață, banana, are numeroase proprietăți vindecătoare. Aceasta conține vitaminele B6, C, A, proteine, fibre alimentare, potasiu, magneziu, fier, acid folic și multe altele. 


Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață. Acest fruct, prin conținutul său bogat în potasiu și aportul foarte redus de sodiu, scrie sfatulmedicului.ro, reglează presiune arterială și au un efect benefic asupra sistemului cardio-respirator.

Pentru proprietățile acestui aliment ce previne bolile și te scapă de greață, Administrația de Alimenfte și Medicamente din SUA a permis industriei de comercializare a bananelor să recomande acest aliment pentru că reduce riscul hipertensiunii arteriale, dar și al producerii unui accident vascular cerebral sau atac cerebral.


Alimentul ce previne bolile te scapă și de greața matinală dacă îl consumi între mese. Prevenirea stărilor de greață se datorează efectului de menținere a nivelului de glicemie constant pe care banana îl are. Este folosit și pentru mahmureli.

CITEȘTE ȘI:


Condimentul care întărește inima. Scade riscul de cancer și ajută la circulația sângelui

 

Planta care te vindecă de răceală și gripă. Te scapă de tuse și, combinată cu mierea, e ca un analgezic

Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață. Tratează anemia

Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață mai are și alte beneficii surprinzătoare, mai ales asupra anemiei. Bananele tratează anemia, potrivit specialiștilor, datorită conținutului important de fier. Acest fruct stimulează producția de hemoglobilă în sânge ajungând să prevină și să contribuie la tratarea anemiei. 

Alimentul ce previne bolile și te scapă de greață. Pe lângă lucrurile deja explicate, consumul regulat de banane poate să prevină cancerul renal, dar nu numai. Potrivit unor studii derulate de cercetători, bananele previn degenerarea musculară și bolile osoase, fiindcă facilitează absorbția calciului în sânge.

Nu în ultimul rând, acest aliment care previne bolile și te scapă de greață calmează sistemul nervos datorită conținutului bogat în vitamina B. Iar un beneficiu pe care-l mai aduc bananele, în special unei siluete, este că acest aliment reprezintă un înlocuitor perfect al gustărilor nesănătoase fiindcă are un gust foarte bun.

CITEȘTE ȘI:

Cel mai toxic condiment din bucătărie. Consumat în doze mari provoacă halucinații și îți distruge organele

 

Planta ce vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Previne bolile hepatice și reduce colesterolul ridicat

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter