Ştiri din Transilvania

Condimentul care întărește inima. Previne cancerul și ajută la circulația sângelui

Condimentul care întărește inima. La un prim gând, acest condiment este unul banal și cu toții îl avem în bucătărie. Ceea ce nu știe multă lume este că scade riscul de cancer și ajută la circulația sângelui.

 

Condimentul care întărește inima, care scade riscul de cancer și ajută la circulația sângelui este chiar boia, care nu lipsește din bucătăria niciunui român.


 

Acest condiment este ușor de procurat fiindcă se găsește în orice magazin, dar cel mai probabil deja îl ai în dulapul cu condimente și mirodenii de acasă. 


Boia de ardei dulce este condimentul care întărește inima și are beneficii pentru organism despre care vei putea afla mai multe în continuarea articolului.

Condimentul care întărește inima. Scade riscul de cancer

Condimentul care întărește inima scade riscul de cancer. Boia este un condiment bogat în vitamina C, dar nu numai. Având în vedere că acest condiment cu beneficii enorme pentru organism păstrează proprietățile ardeiului în totalitate, conținutul său are antioxidanţi și este bogat în vitaminele A, B, E, în potasiu, zinc, proteine vegetale și fibre.


Boia mai conține și acid folic care este o substanță ce face minuni pentru sănătate, având în vedere că poate să combată anemia. Totuși, acesta nu este cel mai spectaculos beneficiu al acestui condiment.

Condimentul care întărește inima. Boia conține capsaicina, substanța cu acțiune antiinflamatorie și antioxidantă care scade riscul apariției cancerului, potrivit sfatulmedicului.ro.


Pe lângă acestea, condimentul care întărește inima boia este un agent antibacterian, dar și un stimulant care ajută la circulația sângelui. Fiindcă ajută la reglarea presiunii sanguine, acesta îmbunătățește direct circulația sângelui și îmbunătățește digestia prin faptul că crește cantitatea de salivă și acizi gastrici. 

CITEȘTE ȘI:


Cel mai toxic condiment din bucătărie. Consumat în doze mari provoacă halucinații și îți distruge organele

 

Cel mai TOXIC aliment pentru ficat. Este mai nociv decât alcoolul, dar iubit de consumatori

Condimentul care întărește inima. Alte efecte bune pentru organism

Condimentul care întărește inima. Conform sfatulnaturist.ro, boia de ardeidulce are multe efecte bune pentru organism, pe lângă cele deja menționate.

Printre aceste se numără ameliorarea inflamațiilor și a durerii, prevenirea diabetului de tip 2, scăderea tensiunii arteriale și multe altele.

Beneficiile enorme pentru organism ale acestui condiment care întărește inima:

- condimentul reușește să accelereze metabolismul, să reducă colesterolul și să contribuie la prevenirea proceselor degenerative;
- cel mai mare beneficiu al acestui condiment este acela că asigură o bună funcționare a inimii și contribuie la permeabilitatea vaselor de sânge, reglează tensiunea arterială, întărește inima, arterele
- accelereaza procesul de slăbire
- amelioreaza inflamatiile si durerea
- îmbunătățește digestia
- întărește sistemul imunitar
- previne cancerul de prostată și stomac
- previne diabetul de tip 2
- scade tensiunea arteriala

CITEȘTE ȘI:

Condimentul care te ajută să slăbești. Are aromă plăcută și scade nivelul de zahăr din organism

 

Mâncarea care previne cancerul la colon. E cheia spre o viață sănătoasă și stimulează sistemul imunitar

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter