Ştiri din Transilvania

Poveste INCREDIBILĂ. Cea mai tânără bunică din lume e româncă. Femeia a devenit bunică la doar 23 de ani

O româncă, Rifca Stănescu, este cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani. Care e povestea ei?

 

 


Rifca a născut la vârsta de 12 ani o fetă numită Maria, iar la doar 23 de ani a devenit bunică, scrie LADbible Australia.

 


Chiar dacă Rifca i-a spus fiicei sale să nu urmeze aceași cale ca a ei, Maria nu a ascultat-o, iar la vârsta de 11 ani a născut și ea primul copil.

Rifca Stănescu, originară dintr-un sat din Moldova și în vârstă de 30 de ani în prezent, a povestit pentru The Sun în 2011 că este fericită să fie bunică, dar și-ar fi dorit altceva pentru fiica sa.


Rifca a mers împotriva dorințelor familiei sale când a fugit cu vânzătorul de bijuterii Ionel Stănescu. Acest lucru s-a întâmplat când ei aveau 11 și respectiv 13 ani, perioadă în care s-au și căsătorit. La scurt timp, Rifca a rămas însărcinată.

„Am vrut să mă căsătoresc cu el, așa că am fost de acord și, bineînțeles, după ce am petrecut noaptea împreună, nu exista nicio modalitate de a ne separa cineva. Fusesem promisă familiei unui alt băiat de când aveam doi ani, dar eu nu am vrut asta”, a explicat Rifca la The Sun.


Rifca a fost promisă altui bărbat

Au existat lupte între iubirea vieții lui Rifca și tatăl său, chiar și o amenințare cu cuțitul.

„Înainte de asta, au existat multe lupte - odată ce tatăl meu chiar l-a atacat pe soțul meu cu un cuțit. El a vrut să plătească 500.000 de lei (în prezent echivalentul a 93.500 de lire sterline / 132.700 de dolari) ca despăgubire. Familia mea chiar m-a luat acasă, dar după trei zile am fugit din nou pentru a fi cu el”, a mai explicat Rifca.


După ce Rifca a născut-o pe Maria, familia lui Ionel a plătit tatălui lui Rifca o zestre pentru a uita tot.

CITEȘTE ȘI:

Cel mai tânăr român vaccinat anti-COVID! Victor are doar 16 ani și suferă de o boală cronică. FOTO

 

Cel mai fidel cititor. Are 105 ani și citește zilnic Monitorul de Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter