Ştiri din Transilvania

PEDEAPSĂ ASPRĂ pentru șoferul vinovat de accidentul în care au murit 2 copii și bunicii lor din Reteag. Ar putea sta după gratii 21 de ani

Românul care şi-a omorât părinţii şi copiii într-un accident rutier lângă Roma ar putea primi peste 20 de ani de închisoare

PEDEAPSĂ ASPRĂ pentru șoferul care a provocat accidentul în care au murit 2 copii și bunicii lor din Reteag. Ar putea sta după gratii 21 de ani PEDEAPSĂ ASPRĂ pentru șoferul care a provocat accidentul în care au murit 2 copii și bunicii lor din Reteag. Ar putea sta după gratii 21 de ani

Bărbatul care şi-a pierdut în accident părinţii şi copiii, un băieţel de 10 ani şi o fetiţă de 8 ani, este acum în închisoare, acuzat de moartea acestora şi pasibil de 21 ani de puşcărie, arată presa italiană. El conducea o dubiţă Volkswagen Sharan când a adormit la volan şi s-a ciocnit de un TIR, apoi a ricoşat într-un Nissan Qashqai. 

„Mergeam în Napoli unde avem rude, să muncim câteva luni“, a spus Emil Ciurar, citat de Adevărul.


În dubiţa de 7 persoane călătoreau 8 persoane: pe lângă cei enumeraţi se mai aflau fratele lui Emil, de 14 ani, şi încă un copil de-al său, geamănul băiatului de 10 ani care a murit. Ambii au fost răniţi.

Emil Ciurar avea cazier pentru o infracţiune comisă în Italia acum 12 ani. Deţinea permis auto. Conducea de 30 ore şi chiar înainte de accident, făcuse o oprire într-o parcare de pe autostradă, pentru că se simţea foarte obosit.


„Nu beau, dar am fumat multe ţigări“, spune şoferul. Avocaţii săi vor cere pentru el arest la domiciliu în casa rudelor din Napoli.

Accidentul familiei din Reteag a curmat 4 vieți

Ambii părinți ai șoferului, dar și o fetiță de 10 luni și un băiat de 10 ani au murit pe loc în urma impactului. Soția, fratele șoferului și un al treilea copil se află și ei în spital. Șoferul este singurul care nu a fost rănit, însă acesta a fost arestat.


CITEȘTE ȘI

OBOSEALA la volan. Românul implicat în accidentul care a ucis 2 copii și bunicii lor din Reteag CONDUCEA DE 30 DE ORE

 


VIDEO. Accidentul în care au murit 2 bunici și nepoții lor din Reteag a fost filmat. Cum s-a produs impactul

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter