Actualitate

OBOSEALA la volan. Românul implicat în accidentul care a ucis 2 copii și bunicii lor din Reteag CONDUCEA DE 30 DE ORE

Românul care s-a aflat la volanul autoturismului implicat într-un tragic accident, la Roma, în care și-au pierdut viața doi dintre copiii lui, dar și părinții, conducea de 30 de ore în momentul impactului devastator.

OBOSEALA la volan. Românul implicat într-un accidentul care a ucis 2 copii și bunicii lor din Reteag CONDUCEA DE 30 DE ORE OBOSEALA la volan. Românul implicat într-un accidentul care a ucis 2 copii și bunicii lor din Reteag CONDUCEA DE 30 DE ORE

Șoferul a recunoscut în fața anchetatorilor că nu mai putea să-și țină ochii deschiși, după ce condusese neîntrerupt din România până în Italia timp de aproximativ 30 de ore, potrivit corriere.it, citat de Știrile Pro TV.

„Nu mai puteam să-mi țin ochii deschiși, eram mort de oboseală”, ar fi declarat Emil Ciurara.


Un alt șofer a povestit că a văzut mașina românului circulând în zig-zag cu câțiva kilometri înainte de locul unde s-a produs tragedia. Pentru că avea cazier, românul a fost arestat.

Impactul a fost surprins de camerele se supraveghere din zonă şi se vede cum mașina iese de pe banda întâi, intră pe banda de urgenţă şi loveşte un camion care era oprit. Apoi a ricoșat și a lovit un alt autoturism înmatriculat în Italia.


Accidentul familiei din Reteag a curmat 4 vieți

Ambii părinți ai șoferului, dar și o fetiță de 10 luni și un băiat de 10 ani au murit pe loc în urma impactului. Soția, fratele șoferului și un al treilea copil se află și ei în spital. Șoferul este singurul care nu a fost rănit, însă se pare că a fost arestat.

CITEȘTE ȘI


VIDEO. Accidentul în care au murit 2 bunici și nepoții lor din Reteag a fost filmat. Cum s-a produs impactul

 

abonare newsletter