Ştiri din Transilvania

Vulpe surprinsă de poliție în timp ce fura o găină. Polițiștii au iertat-o!

Imagini de povestit nepoților: un echipaj de poliție a surprins o vulpe traversând neregulamentar strada. Vulpea furase o găină dintr-o gospodărie și încerca să scape.

Un echipaj de poliție a surprins o vulpe care furase o găină traversând neregulamentar strada. Captură video directmm.ro Un echipaj de poliție a surprins o vulpe care furase o găină traversând neregulamentar strada. Captură video directmm.ro

Scenele mai puțin obișnuite au fost filmate luni, la marginea municipiului Baia Mare. Vulpea încerca să traverseze o stradă, cărând în gură o găină, și a fost aproape să fie lovită de o mașină. De spaimă, vulpea a scăpat găina, dar s-a întors după ea.


Polițiștii intenționau să-l oprească pe șoferul care era cât pe ce să lovească vulpea, dar a scăpat de control datorită momentului inedit oferit de animalul sălbatic, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș, citați de directmm.ro. Și vulpea a scăpat în ciuda „infracțiunilor” comise.

„Este o infracțiune flagrantă de furt calificat și o trecere prin loc nepermis, constatate într-un filtru rutier, de către colegii de la SPR, care au închis ochii de această dată”, au spus reprezentanții IPJ Maramureș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter