Ştiri din Transilvania

Doi turiști, atacați de urs pe Transfăgărășan. S-au fotografiat cu animalul și au încercat să-l hrănească.

Doi turiști inconștienți, care au hrănit un urs și au făcut selfie cu acesta pe Transfăgărășan, au fost atacați de animalul sălbatic. Au scăpat ca prin minune datorită sprijinului celorlalți șoferi.

Doi turiști, atacați de urs pe Transfăgărășan. Au hrănit animalul și au încercat să se fotografieze cu el|Foto: argesulonline.ro Doi turiști, atacați de urs pe Transfăgărășan. Au hrănit animalul și au încercat să se fotografieze cu el|Foto: argesulonline.ro

 

 


Doi bărbați au fost atacați de un urs pe Transfăgărășan, după ce au coborât pe marginea drumului și au încercat să hrănească animalul. Cei doi turiști au încercat să facă și selfie cu animalul, fiind atacați. 

CITEȘTE ȘI: 
Turistă ucisă de urs în munții Bucegi

Turiști inconștienți, atacați de urs pe Transfăgărășan|Foto: argesulonline.ro

Din imaginile apărute pe rețelele de socializare se poate vedea cum cei doi bărbați inconștienți hrănesc animalul, se apropie de el şi se fotografiază. La un moment dat, ursul îl atacă pe unul dintre bărbaţi, care cade jos. Doar claxoanele șoferilor din zonă au reușit să sperie animalul sălbatic, iar cei doi au scăpat nevătămați. 


Un caz similar, înregistrat anterior tot pe Transfăgărășan, arată cum o fetiță hrănește din mână un urs, sub privirile tatălui. Situațiile de acest gen arată inconștiența oamenilor, care în ciuda avertismentelor reptate lansate de autorități, continuă să hrănească urșii care ajung pe marginea drumului, expunându-se unor pericole iminente. 

sursa: argesulonline.ro

Cazul celor doi turiști care au fost atacați de urs vine la scurt timp după ce o tânără în vârstă de 19 ani, din Iași, a murit fiind atacată de urs pe Jepii Mici.


Ulterior, ursul care a ucis, marţi după-amiază, tânăra aflată pe traseul turistic Jepii Mici din Bucegi, a fost împușcat. Animalul i-a atacat și pe salvatorii care încercau să recupereze trupul tinerei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ursul care a omorât o tânără de 19 ani pe traseul Jepii Mici a fost împuşcat. Animalul i-a atacat și pe salvatori.

URS surprins în Cheile Turzii. Zona de poveste, căutată de turiști

abonare newsletter