Ştiri din Transilvania

Un tânăr clujean s-a mascat și a jefuit o femeie în stradă, în Aiud

Un tânăr din județul Cluj a fost reținut de polițiști după ce s-a mascat și a jefuit o femeie în Aiud. Acesta i-a smuls din mâini poșeta.

Un hoț din Cluj i-a smuls poșeta unei femei, în Aiud / Foto: depositphotos.com Un hoț din Cluj i-a smuls poșeta unei femei, în Aiud / Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr din Cluj a fost reţinut de poliţiştii din Alba după ce, având faţa acoperită, a tâlhărit o femeie din Aiud, căreia i-a luat poşeta în care avea mai multe bunuri personale, potrivit unui comunicat transmis, vineri, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

 


„La data de 1 februarie 2024, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au identificat un bărbat, de 28 de ani, din comuna Chinteni, judeţul Cluj, care locuieşte fără forme legale în municipiul Aiud, ca persoană bănuită de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 25 ianuarie, în jurul orei 20.10, în timp ce se afla pe strada George Coşbuc din Aiud, având faţa acoperită, i-ar fi smuls unei femei de 39 de ani poşeta în care avea mai multe bunuri personale, după care a fugit, pentru a-şi asigura scăparea”, se menţionează în comunicat.

Faţă de bărbat poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Cinci pakistanezi, arestați pentru că au omorât cu o țeavă un afgan, în plină stradă. Crima s-a petrecut în Timișoara.

Mașină răsturnată pe strada Govora din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter