Ştiri din Transilvania

Clujean, săltat de cinci indivizi într-o parcare. Au încercat să-l șantajeze pentru presupuse relații sexuale cu o minoră.

Trei femei și doi bărbați au abordat un clujean într-o parcare din Sighișoara pentru a-l șantaja. Aceștia i-au cerut bani ca să nu-l denunțe la Poliție pentru presupuse „relații sexuale” cu o minoră.

Un clujean a denunțat cinci indivizi la Poliție pentru că l-au șantajat / Foto: IPJ Cluj Un clujean a denunțat cinci indivizi la Poliție pentru că l-au șantajat / Foto: IPJ Cluj

 

 


Deși cei cinci indivizi l-au șantajat pe clujean, acesta a ajuns să-i denunțe pe ei la Poliție. Potrivit IPJ Mureș, pe 9 decembrie, polițiștii din Sighișoara au fost sesizați de către un bărbat din Cluj-Napoca, în vârstă de 42 de ani, cu privire la faptul că acesta ar fi fost victima unor fapte de șantaj și furt.

 


„În fapt, în timp ce se afla într-o parcare din Sighișoara, bărbatul respectiv ar fi fost abordat de 3 femei și 2 bărbați care i-ar fi solicitat 2.500 de lei, motivând că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu una dintre ele, care ar fi minoră, iar banii sunt necesari pentru a nu-l denunța la poliție. De asemenea, cei în cauză i-ar fi sustras persoanei vătămate cheia din contact”, au transmis polițiștii.

În urma unor cercetări, la aceeași dată, cei în cauză au fost identificați și conduși la sediul poliției, pentru audieri. Astfel, cei doi bărbați de 23, respectiv 32 de ani, din Vânători și Sighișoara, și o femeie de 22 de ani, din județul Harghita, au fost reținuți pentru 24 de ore.


Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Jandarm prins cu droguri în rucsac în Cluj, în timpul unui control în trafic. Le-a spus polițiștilor că substanțele nu sunt ale lui.

Tânăr din Bistrița-Năsăud, arestat preventiv. A cumpărat un laptop și l-a plătit cu bani falși. Bancnotele contrafăcute au ajuns și la Cluj.

abonare newsletter