Ştiri din Transilvania

Caz șocant în Bihor! O elevă și-a înjunghiat pedagogul chiar în biroul directorului.

O elevă de doar 16 ani s-a dus la școală și a înjunghiat în spate un profesor de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Bihor. Adolescenta l-a înjunghiat pe pedagog în biroul directorului.

Eleva a intrat în birou cu cuțitul ascuns în bluză, iar la un moment dat a atacat/ Foto: depositphotos.com Eleva a intrat în birou cu cuțitul ascuns în bluză, iar la un moment dat a atacat/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un pedagog de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” a fost internat, luni dimineaţă, la Spitalul Clinic Judeţean Oradea, după ce a fost înjunghiat în zona toracelui de o elevă, scrie ebihoreanul.ro

 


Potrivit sursei citate anterior, incidentul s-a produs în urma unui conflict spontan, chiar în biroul uneia dintre directoarele adjuncte ale şcolii, unde adolescenta ar fi fost chemată, împreună cu mama sa, pentru probleme de comportament.

Eleva a intrat în birou cu cuțitul ascuns în bluză, iar la un moment dat a atacat.


„Nu ştim ce s-a întâmplat, de la ce a pornit, a fost un conflict spontan. Eleva este în clasa a X-a şi este prima din clasă, beneficiind de bursă de merit”, a declarat pentru sursa citată anterior şeful Inspectoratului Şcolar Bihor, Horea Ardelean.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Fata de 16 de ani se află, în prezent, în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni. Polițiștii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Rănit din dragoste? Un bărbat din județul Cluj a fost înjunghiat în piept de o femeie

Doi bărbați înjunghiați în cartierul Mărăști, în urma unui conflict spontan. Agresorii, încătușați de jandarmi

abonare newsletter