Actualitate

Doi bărbați înjunghiați în cartierul Mărăști, în urma unui conflict spontan. Agresorii, încătușați de jandarmi

Scandal cu cuțite în cartierul Mărăști din Cluj-Napoca. Două persoane înjunghiate au ajuns la spital, în urma unui conflict spontan.

Atac cu cuțitul într-un cartier din Cluj/Foto: Depositphotos.com Atac cu cuțitul într-un cartier din Cluj/Foto: Depositphotos.com

 

 


Doi bărbați au ajuns pe mâna Poliției, fiind încătușați de jandarmi, în seara zilei de joi, în urma unui conflict în care au agresat fizic și înjunghiat alți doi clujeni.

 


Potrivit Jandarmeriei Cluj, doi bărbaţi care îşi căutau un verişor în cartierul Mărăşti din municipiul Cluj-Napoca au ajuns să fie implicaţi într-un scandal cu cuţite, conflict aplanat ulterior de jandarmi.

Joi seara, în urma unui apel telefonic privind un conflict în desfăşurare cu ameninţări de cuţite, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în misiune pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost direcţionat spre o stradă din cartierul Mărăşti.


„Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde au găsit întinși pe trotuar, doi bărbaţi care prezentau plăgi la nivelul abdomenului, respectiv spatelui.

Aceştia au declarat oamenilor legii că atacatorii se aflau în imobilul alăturat, motivul conflictului fiind căutarea unui verişor. 


Având în vedere faptul că cele două persoane rănite necesitau îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanță prin dispeceratul unităţii”, potrivit Jandarmeriei Cluj. 

Jandarmii au intrat în curtea imobilului indicat de persoanele rănite pentru a identifica presupuşii agresori. 


„În urma somațiilor, din imobil au ieşit doi bărbaţi cu mâinile deasupra capului, care au fost rapid încătuşaţi iar apoi li s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe”, arată sursa citată. 

Cele două persoane rănite au primit îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transportată la UPU Cluj.

Cei doi agresori au fost predați Poliției și s-au ales cu dosar penal. Cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat în vârstă de 39 de ani, înjunghiat de fratele său după o ceartă. Victima a ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter