Ştiri din Transilvania

O tânără a murit după ce s-a aruncat în gol de pe un viaduct înalt de 25 de metri. Polițiștii încearcă să stabilească cauzele care au determinat gestul tinerei

O tânără de 24 de ani, din municipiul Brad, a murit după ce s-a aruncat în gol de pe un viaduct de cale ferată înalt de circa 25 de metri.

Viaduct/ Foto: pixabay.com Viaduct/ Foto: pixabay.com

 

 


O tânără de 24 de ani, din municipiul Brad, a murit, luni, după ce s-a aruncat în gol de pe un viaduct de cale ferată înalt de circa 25 de metri, ce trece pe deasupra DN 76 Deva-Brad.

 


Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, în cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală, însă poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor şi cauzelor care au determinat gestul tinerei.

Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legişti pentru efectuarea necropsiei.


Pe durata efectuării cercetării la faţa locului, traficul rutier pe DN76 a fost restricţionat pe ambele sensuri de mers, timp de 45 de minute. 

Viaductul de cale ferată Luncoiu de Jos, aflat în apropiere de municipiul Brad, a fost construit în perioada anilor 1939-1946 şi era folosit pentru infrastructura căii ferate Deva-Brad. Traficul feroviar pe acest viaduct a fost închis în anul 1997, după ce în zonă s-a produs o alunecare de teren. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sinucidere în Zorilor. O tânără de 18 ani a MURIT după ce s-a ARUNCAT de la etaj, pe strada Observatorului. FOTO

Tentativă de sinucidere pe strada Soporului. Tânără, imobilizată și dusă de urgență la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter