Ştiri din Transilvania

Moarte cumplită în Oradea. Un bărbat a murit ars de viu în centrul oraşului

Un bărbat a murit ars de viu în centrul orașului Oradea. Medicii sosiți la locul incidentului nu au mai putut să facă nimic pentru bărbat.

Un bărbat a murit ars de viu în centrul orașului Oradea/ Foto: ebihoreanul.ro

 

 


Centrul Oradiei a fost scena unei întâmplări șocante, miercuri seară. O persoană a murit arsă de vie într-un gang al unui bloc din zona central, scrie ebihoreanul.ro

 


Pompierii au fost alertați, la numărul 112, de un bărbat care a văzut într-un gang o persoană cuprinsă de flăcări. Pompierii au stins rapid flăcările, însă medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru bărbat.

Potrivit sursei citate anterior, locul era frecventat de persoanele fără adăpost.


„La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pompierii au stins rapid flăcările, însă, din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, locotenent colonel Camelia Roșca.


Cauza exacta a decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

„Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Polițiștii orădeni continuă cercetările pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și a cauzelor în care s-a produs nefericitul eveniment, sub coordonarea unui procuror”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr de 27 de ani, găsit mort într-o pădure din Cluj

Scenă teribilă în Mănășturel, Cluj! Câine legat de picioare, găsit mort în șanț. Imagini cu puternic impact emoțional

Ultimele Stiri
abonare newsletter